שיינא גרשוביץ

בלוגרית אוכל

למצוא בידול וייחודיות בעידן של תחרות אינסופית

פרק נוסף בפודקאסט והפעם אירחתי את אחת הבלוגריות אוכל הכי מצליחות בארץ שיינא גרשוביץ.

שיינא היא בלוגרית אוכל בעולם הטבעונות והללא גלוטן עם קהילת עוקבים של כמעט 230 אלף איש!
שיינא התחילה את הדרך שלה בתקופת הקורונה כשהייתה סטודנטית לשיווק ונטורופתיה ועבדה בבר יין,
היא החליטה בתקופת הסגרים להתחיל לבנות את השם שלה ברשתות החברתיות עוד לפני שהיא מסיימת את התואר.

בפודקאסט דיברנו על הדרך ששיינא עברה מסטודנטית לשיווק ונטורופתיה,
לבלוגרית אוכל עם צמיחה מטורפת ברשתות החברתיות, ולקהילה שתומכת, אוהבת ועוקבת אחריה כל יום מחדש.

דיברנו על איך שיינא מצאה את הבידול שלה ואת הייחדיות שיש בעסק שלה.
פודקאסט כנה, אמיתי – שמראה את כל הצדדים והמחירים שיש כדי להגיע ולהישאר בפסגה!

בין היתר שיינא ענתה לנו על שאלת השאלות: איך היא ידעה בהתחלה איזה עבודות לקחת ואיזה שיתופי פעולה ליצור ואיך לתמחר את עצמה?
וגם… איך שיינא הצליחה להתגבר על הפחד מול המצלמה להפתח לעוקבים שלה ולהציג את עצמה כמו שהיא?
אילו קשיים היו לשיינא ולבן זוגה באותה תקופה יחד עם שילוב המגורים, הזוגיות והעבודה המשותפת?
איך מצליחים לקפוץ למים ולהתחיל לדרוש כספים ולנהל מסע ומתן על מה שמגיע לנו?
וכמובן: איך שיינא התמודדה עם הקשיים והרגעים הפחות טובים שיש ברשתות החברתיות?
ואיך הצליחה לעמוד על הרגליים ולצמוח מאותם קשיים?

ועוד ועוד ועוד.

גם התכנים האלה עשויים לעניין אותך:

הייטק וסטארטאפים

איך זה להיות אישה בתפקידי מפתח 'בעולמות של גברים'?

בלוגרית אוכל

איך נשארים בהתמדה ובמוטיבציה למרות הקשיים ברשתות?

מאסטרית תזונה ואורח חיים בריא

ראיון עם אשת הקריירה ליב עזריה על המתכון שמייצר הצלחה

פוליטיקאית, יו"ר צעירים בוערים

הדר מוכתר בראיון מפתיע

מגישת טלוויזיה ומאמנת כושר

איך להפוך את ה'תחביב' לקריירה?

כהנת הבריאות

להישאר ׳רלוונטית׳ בעידן של תחרות אינסופית

קבלי עדכונים על תכנים פרקים חדשים ותכנים בלעדיים ישירות למייל